Forside » Domæner »

KØRER NORMALT

Domæner med æøå og andre specialtegn

Vi tilbyder registrering af visse domænetyper med specialtegn såsom: æ, ø, å, ä, ü, ö og é. Det er dog ikke alle browsere der understøtter brugen af specialtegn i domæner, også kaldet IDN (Internationalized Domain Name). Alle nyere browsere understøtter IDN domæner. Den eneste populære browser der ikke understøtter er Internet Explorer 6.

Det anbefales på nuværende tidspunkt ikke at bruge IDN domæner til e-mail, da de fleste mailprogrammer og mailservere endnu ikke fuldt understøtter brugen af disse. Vores egne mailservere og webmail er tilrettet, men der findes stadig mange som endnu ikke understøtter IDN.

Hvis du bruger Internet Explorer, og den ikke understøtter IDN, kan du downloade et plugin til både Internet Explorer, Outlook og Outlook Express fra Verisign på følgende adresse: http://www.idnnow.com.