Krypteringsnøgle

Alt data der sendes til serveren, bliver krypteret i klienten inden det overføres. Når du opretter et nyt backupsæt, har du mulighed for at vælge en krypteringsnøgle, samt en krypteringsform. Krypteringsnøglen er individuel for hvert backupsæt, og vil som standard være den oplyste adgangskode. Du kan sagtens angive en alternativ krypteringsnøgle, men vær opmærksom på at gemme denne, da vi på ingen måder har adgang til at se individuelle krypteringsnøgler.

Hvis du mister din krypteringsnøgle, og har angivet en individuel krypteringsnøgle eller skiftet adgangskode i mellemtiden, vil det ikke være muligt at genskabe dine data.

Det er ikke muligt at ændre krypteringsnøglen for et eksisterende backupsæt. Det er nødvendigt at oprette et nyt backupsæt for at ændre krypteringsnøglen.