In-File Delta Block Backup

In-File Delta gør det muligt at foretaget en inkrementel backup af enkelte store filer. Dette gør det muligt at tage en daglig backup af store filer, selv på en langsom internetforbindelse. Hvis der gennemføres en backup af eksempelvist en 10 GB stor Outlook PST fil, vil man med In-File Delta kun skulle overføre den opdaterede information i selvsamme fil. Herved slipper man for at overføre alle 10 GB hver nat.

Du skal i klienten trykke på ikonet Backup Indstillinger, hvilket er udformet som et tandhjul. Herunder kan du sætte indstillingerne for In-File Delta.