Volume Shadow Copy

Microsoft Volume Shadow Copy Service (VSS) tillader backup af filer, der allerede er i brug af en anden process. Uden VSS aktiveret vil det ikke være muligt at tage backup af eksempelvis åbne Outlook PST filer og C5 databaser. VSS er kun tilgængelig under Windows XP 2003, eller nyere. Bemærk desuden at VSS på en dansk version af Windows kaldes Øjebliksbillede af diskenhed.

Du skal i klienten trykke på ikonet Backup Indstillinger, hvilket er udformet som et tandhjul. Herunder kan du sætte indstillingerne for Volume Shadow Copy.