Tilbageholdelsesområde

Du har på alle backupsæt mulighed for at opsætte en tilbageholdelsespolitik. Denne funktion gemmer slettede og opdaterede filer, sådan man altid har mulighed for at gå tilbage og hente ældre versioner af en fil.

Hvis du eksempelvis har en databasefil der opdateres dagligt og en tilbageholdelsespolitik på 7 dage. I dette tilfælde vil der ligge den seneste backup af databasen på serveren, samt 7 dages versioner tilbage i tiden. En tilbageholdelsespolitik sikrer at du kan gå tilbage og hente en ældre version hvis den seneste er blevet korrupt, eller hvis der er kørt en backup efter filen ved en fejl er blevet slettet.

Med en avanceret tilbageholdelsespolitik er det også muligt at gennemføre eksempel en daglig, ugentlig, månedlig fuld backup eller en særlig politik du selv har defineret.

Du skal i klienten trykke på ikonet Backup Indstillinger, hvilket er udformet som et tandhjul. Herunder kan du sætte indstillingerne for tilbageholdelsesområdet.

Vær opmærksom på, at tilbageholdelsesområdet også er med til at bruge den plads du har til rådighed.