Forside » E-Mail »

KØRER NORMALT

E-mail - Opsætning af udgående mail server (SMTP)

Vi anbefaler at du anvender vores mailserver, dette gøres på følgende måde:

1. Sæt din udgående og indgående mailserver til mail.dit-domænenavn.dk

2. Sæt din udgående mailserver til at kræve godkendelse og sæt den til at anvende samme login oplysninger som på serveren til indgående post, dette gøres typisk under avancerede konto indstillinger/flere indstillinger.

3. Kontroller at den udgående server port står til "8090".

4. For POP3 benyttes indgående serverport "110".

5. For IMAP benyttes indgående serverport "143".

Vær opmærksom på at en ny e-mail konto som standard har tildelt 100MB, dette kan du ændre i mail admin. Er din kvota opbrugt kan du ikke længere modtage mail.