Forside » E-Mail »

KØRER NORMALT

Manuel opsætning af Outlook 2003 - Hosted Exchange

Manuel opsætning af Outlook 2003

Åben Windows Kontrol Panel.
Tryk på post og herefter "E-mail-Konti"

Vælg "Tilføj en ny e-mail-konto" og tryk på "Næste"

Vælg "Microsoft Exchange Server" og tryk "Næste".

Udfyld felterne som vist nedenfor og tryk derefter "Flere indstillinger".

Giv din konto et genkendeligt navn, eksempelvis: "Hosted Exchange"

Tryk på fanebladet "Forbindelse" og sæt flueben i "Opret forbindelse til Exchange-postkassen med HTTP". Dernæst tryk på "Exchange proxy-indstillinger"

Udfyld indstillingerne som vist på nedenstående skærmbillede.

Tryk på "OK" indtil du er på nedenstående billede, tryk så på "Kontroller Navn"

I boksen der popper op indtaster du din mail adresse og password og trykker "OK"

Inden konfigurationen afsluttes bør de sikre dem, at e-mails leveres til den ny opsatte konto. Se nedenstående billede for opsætning.

Din konto er nu konfigureret og du er klar til at bruge Hosted Exchange.