Forside » Remote Backup

KØRER NORMALT

Remote Backup

Navn+
   Remote Backup introduktion
Remote Backup er en backupløsning der automatisk kan transporterer din backup komprimeret og krypteret til en server i beskyttet serverrum hos os.

Vejledning til at gennemføre backup
Her kan du finde en vejledning til at hente og installere backup klienten.

Vejledning til genetablering af data
Du kan både genetablere data fra klienten og fra webinterfacet.

Tilbageholdelsesområde
Du har på alle backupsæt mulighed for at opsætte en tilbageholdelsespolitik

Volume Shadow Copy
Microsoft Volume Shadow Copy Service (VSS) tillader backup af filer, der allerede er i brug.

In-File Delta Block Backup
In-File Delta gør det muligt at foretaget en inkrementel backup af enkelte store filer.

Krypteringsnøgle
Alt data der sendes til serveren, bliver krypteret i klienten inden det overføres.

Overførselshastigheder
Tiden du skal bruge på at uploade data til backupserveren afhænger af hvilken internetforbindelse du har.

Download Remote Backup Software
Her kan du download software til Remote Backup både til Windows og MAC computere.

Viser 1 til 9 (af 9 artikler) Resultat sider:  1